Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Béčko, DJs: Novinky i stálice

23. 07. 2024

A co bude letos na Béčku za djs? Trochu to letos ozvláštníme, tak si pojďte počíst...

Čtvrtek na Béčku se již tradičně vyznačuje všehochutí BPM i žánrů. Do večera vás eklekticky uvede šéf XION labelu iob, po něm převezme štafetu se svým polním aerobikem Idyla. Pak se program pod taktovkou producenta a dje Litterbina otočí o mnoho stupňů. Na něj již klasicky navážou MNDT se svou UK bass selekcí a večer uzavřou W€TCH¥ & Ψ. Ve zkratce: rave a blaho při východu slunce.


Stage B v pátek pokryje většinu rychlostí, které taneční hudba nabízí. Počáteční groove/hypno beats vystřídá breakbeat od pražského producenta 3ska. Ve stejném duchu budou selektovat stálice povalečského lajnapu – Kaplick & Saku a Akira. Ten samozřejmě přetancuje i do d’n’b, v čemž bude pokračovat i Stantha (společně s MC Tukanem), aby tempo následně přelil do techno vod. Spirituálský dj Ghándí vystoupí ve Valči poprvé a v rovných beatech se bude pokračovat do ranních hodin.


Letošní sobotní program bude ve znamení aktuálního zvuku pražské elektronické scény. Konkrétně zahrají jména jako Zuzana Hakl a takaDumm z kolektivu nūr či s.tian, spoluzakladatel eventu L.O.V.E. Vystupující djs jsou směsicí jak mezigenerační, tak napříč kolektivy. Vývojová linka večera začíná u pomalejšího a odlehčenějšího groovu, který bude v pokračujících hodinách přecházet do stylů jako je trance, modern-breaks, hardgroove, až k pořádně svižnému technu.