Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Sport na fotbalovém hřišti

23. 07. 2024

Z našeho festivalu se můžete domu vrátit i s dobrým pocitem z fyzické aktivity!

Páteční odpoledne odstartuje hromadný softballem, kde se všichni nadšenci do sportu mohou utkat v přátelském, ale napínavém zápase. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník nebo zkušený hráč – přijďte si užít atmosféru týmového ducha a radost ze hry. Pro účast se prosím přihlaste předem prostřednictvím odkazu níže, abychom mohli zajistit, že budete mít místo v týmu. Navíc si nemusíte dělat starosti s vybavením, vše potřebné bude zajištěno! A nebojte se, že byste byli moc nezkušení – na festivalu jsou na tom všichni stejně: málo spánku, velká párty!

A to není všechno! V sobotu pokračujeme ve sportovním duchu s fotbalovým turnajem, který je otevřený pro všechny věkové kategorie a úrovně dovedností. Přijďte si zahrát, fandit svým přátelům a užít si skvělý den plný sportu a zábavy. Registrace je opět nutná předem, takže neváhejte a přihlaste se co nejdříve pomocí odkazu níže. I tentokrát nemusíte mít vlastní vybavení, vše potřebné vám rádi poskytneme na místě. Přijďte na festival nejen za hudbou a kulturou, ale také za aktivním odpočinkem a novými sportovními zážitky! Na hřišti bude atmosféra stejně uvolněná jako na večerní párty.

A dál? Krom těchto dvou organizovaných zápasů se můžete těšit i na ranní rozcivčku v šapitu Pemba, nebo na slackline v zahradě!

Přihlaš se zde:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdD8pmsr5mzVpalUp7Y0uRT0_Z5ysWj60RUsCbtb2KdmnXnlw/viewform?pli=1